Coneix Paradise,
la teva nova marca de confiança

Paradise som la marca de bijuteria i complements que vol aproparte a peces assequibles que combinen estil i qualitat per que les llueixis al teu dia a dia.

Si vols saber una mica més de nosaltres, segueix llegint…

Paradise neix gràcies al desig de la Susana, la propietària de la botiga, per ser la seva pròpia «jefa«, treballant en un sector que estima i coneix molt bé. L'establiment físic va obrir les portes el setembre de 2022 i encara que actualment continua sent una marca local i poc coneguda, tenim l'esperança i il·lusió de continuar creixent. Volem mantenir sempre els nostres valors de compromís i confiança amb els nostres clients, ja que, per a nosaltres no són només clients sinó més aviat una petita comunitat gràcies a la qual podem continuar oferint la moda que ens agrada.

La missió que plantegem per Paradise és embellir la vida dels nostres clients, oferint bijuteria i complements de moda senzills, elegants i assequibles a través de la nostra botiga física a Reus i la nostra plataforma de venda en línia. Busquem que els nostres articles satisfacin els gustos i necessitats dels nostres clients, brindant-los bijuteria i complements pel dia a dia, que reflecteixin el seu estil i els permetin realçar la seva bellesa personal. Ens esforcem per oferir un servei al client excepcional, creant un ambient acollidor i una atenció personalitzada que ens distingeixi com a referent.

La visió que tenim és convertir-nos en una botiga reconeguda i apreciada en l’àmbit de la bijuteria i els complements de moda a escala local. Volem ser reconeguts per la nostra selecció de productes, tendències actuals i excel·lent atenció al client. Ens esforcem per establir relacions duradores amb els nostres clients, convertint-nos en la botiga on poguessin anar a comprar articles per a totes les ocasions. Aspirem a créixer com una marca sòlida i de confiança, mantenint sempre els nostres valors de qualitat i satisfacció del client en cada pas que donem.